Sıkça Sorulan Sorular

Kargom / Siparişim ne zaman ulaşır?

15:30’a kadar bize ulaşan siparişleriniz aynı gün içerisinde kargoya teslim edilir. Adrese teslimat seçeneğinde siparişiniz kargoya verildikten sonra kargonun durumuna göre 1-3 iş günü içerisinde adresinize teslim edilir.

Kargomu nasıl takip edebilirim? Siparişim / Kargom nerede?

Siparişiniz kargoya verildiğinde size bilgilendirme amaçlı sms ve e-mail göndereceğiz. E-mailin içerisindeki kargom nerede tıklayarak kargonuzu takip edebilirsiniz. Kargonuzu kargo takip numaranızla kargo firmasından sorgulayabilirsiniz.

Siparişimde herhangi bir değişiklik yapabilir/iptal edebilir miyim?

Siparişinizin güvenliği ve doğru şekilde teslimatın gerçekleştirilmesi için sipariş oluştuktan sonra herhangi bir değişiklik yapılamamaktadır. Eğer siparişinizi iptal etmek istiyorsanız lütfen 0216 464 34 34 numaralı müşteri hizmetleri hattımızı arayınız ya da info@kedikumu.org e-mail adresine mail göndererek talebinizi iletiniz. Dilerseniz sitemize girip Canlı Destek Sisteminden de iptal talebinizi iletebilirsiniz.

Kapıda nakit ödeme için ekstra bir ücret ödemem gerekli midir?

Kapıda nakit ödeme seçeneğimizden faydalanabilirsiniz. Kapıda nakit ödeme hizmet bedeli sadece 6,00 TL’dir. Siparişlerinize kargo ücretine ek olarak kapıda ödeme hizmet bedeli yansıtılacaktır. Kapıda nakit ödeme seçeneği ile sipariş verebilmeniz için üyelik hesabı oluşturmanız gerekmektedir.

Ne kadar mama vermeliyim?

Mama ölçü ve oranları ambalajlarımızın arkasında yer almaktadır. Kedi/Köpeğinizin kilosuna göre günlük ne kadar mama vermeniz gerektiği belirtilmektedir.

Kargo kapıma teslimat yapıyor mu?

Adresiniz kargo firmalarının teslimat yapabildiği alanlar içerisindeyse, siparişiniz kapınıza kadar teslim edilmektedir. Bazı köy veya yerleşim alanlarına uzak noktalarda kargo en yakın şubesine kadar teslimat yapabilmektedir.

Kedime köpek, köpeğime kedi maması verirsem bir şey olur mu?

Kedi ve köpeklerin besin ihtiyaçları ve tüketimleri tamamen farklı olduğundan kedilere kedi, köpeklere de köpek maması verilmesi tavsiye edilmektedir.

Mama geçişleri nasıl yapılır?

Mama geçişlerini kademeli olarak yapmalısınız. Bir hafta boyunca eski mama ile yeni mamayı karıştırıp her geçen gün eski mama azaltılıp yeni mama arttırılarak verilmesi sorunsuz bir geçiş sağlayacaktır.

Aynı gün teslimat imkanızın var mı?

İstanbul anadolu yakasında firmamıza yakın yerler için aynı gün teslimat sağlıyoruz. Daha detaylı bilgiyi müşteri hizmetlerimizden alabilirsiniz.

Şifremi unuttum. Ne yapmam gerekir?

Üyelik şifrenizi https://kedikumu.org/hesabim linkindeki sayfadan veya müşteri hizmetlerimize ulaşarak güncelleyebilirsiniz.

Diyet mama ne demektir?

Diyet mamalar normal mamalardan daha farklı olarak daha az protein oranı bulunmaktadır. Bu durum evcil dostlarımızın daha fit olmasına yardım etmektedir.

Tahıllı mama mı, tahılsız mama mı?

İlk başlarda köpek mamalarında kullanılan tahıllar teknolojinin gelişmesiyle ile birlikte dünyaca ünlü markalar tarafından tahılsız mamalar çıkmaya başlamıştır. Eğer karşılaştıracak olursak; Tahıllı mamalarda et oranı düşüktür. Tahısız mamalarda et oranı daha yüksektir. Tahılsız mamalarda tahıllı mamalara göre alerji yapma ihtimali daha düşüktür. Bu yüzden evcil dostlarımıza tahılsız mama önermekteyiz.

Alışveriş yaptıkça veya yorum yaptıkça puan kazanıyor muyum?

Hesabınızda Alışveriş sonrasında %3 karşılığında puan tanımlanır. Örneğin 100 tl alışverişlerinize 3,00 tl değerinde 3000 puan tanımlanır. Toplam 20000 puanınız olduğu zaman 20,00 tl değerinde hediye çeki oluşturabilirsiniz. Oluşturduğunuz hediye çekini 50,00 tl ve üzeri alışverişlerde kullanabilirsiniz. Ayrıca ürünlere her yorum yaptığınızda hesabınızda 500 puan 0,50 tl değerinde puan tanımlanır.